Kloakservice

Står du og skal bruge kloakservice? Vores samarbejdspartnere kan helt sikkert levere den ydelse du søger. Så hvad end du skal have lavet en kloakrensning eller noget helt tredje, kan du være sikker på at de kan klare opgaven. Hent et 100% uforpligtende tilbud herunder.

Vores samarbejdspartnere hjælper med alle former for kloakservice


Leder du efter en virksomhed som kan klare dit kloakarbejde?

 Vores samarbejdspartnere tilbyder diverse services lige fra slamsugning, højtryksspuling af kloak og kloakledninger til rensninger af stoppede afløb, køkkenvaske og toiletter samt faldstammer. Som professionelle fagmænd tilbyder de selvfølgelig også tv-inspektion af kloakrør med moderne udstyr, dette gør det blandt andet muligt at inspicere rørene for rotter eller eventuelle revner.

Alt dette kan du selvfølgelig få til en fordelagtig pris uden at skulle undersøge hele markedet. Vi finder nemlig 3 uforpligtende tilbud til dig blandt vores mange samarbejdspartnere, så det eneste du behøver at bekymre dig om er at vælge det tilbud som passer dig bedst.

 
 
Kloakservice af diverse opgaver
kloakservice med rens af dræn

Kloakrensning

En kloakrensning kan være nødvendig af mange årsager det kan være alt fra et stoppet toilet pga. toiletpapir, rotter eller andet, eller hvis toilettet bliver ved med at løbe. Det er også nødvendigt at rense kloakken hvis der skal foretages en tv-inspektion eller reparationsopgaver af kloakrørene såsom strømpeforing.

En effektiv måde at at komme kloakproblemer til livs på, er ved hjælp af en slamsuger eller en kloakspuling. De fleste af kloakmestrene har slamsuger biler i forskellige størrelser så selv hvis man skal igennem en lav port eller en smal vej, så har de værktøjet til at udbedre dine kloak problemer.

Kloakforstoppelser udbedres blandt andet for:

  • Køkkenafløb
 
  • Regnvandsbrønde
 
  • Faldstammer
 
  • Badeværelsesafløb
 
  • Kloakledninger til toiletafløb
kloakservice på forstoppelser

Hvad koster en kloakservice?

Det er svært at give en eksakt pris på hvad en kloakservice koster, det kommer an på hvad du skal have serviceret, samt opgavens omfang. Så hvis du kunne tænke dig at få op til 3 uforpligtende tilbud på kloakservice kan du tilmelde dig her. Så bestræber vi os på at du har tilbuddene i din besiddelse indenfor 48 timer.