TV-inspektion

En tv-inspektion giver kloakmesteren det fulde omfang af problemet med din kloak. Kloakmesteren kan desuden vurdere din kloaks tilstand. Ofte kan der med en tv-inspektion være mange penge at spare. Læs med her på siden og bliv klogere på Tv-inspektion.

Hvad er Tv-inspektion?

Kloakmesterens kikkertundersøgelse

En TV-inspektion er en moderne metode, som kloakmesteren bruger til at inspicere kloaksystemer med. Han kan derigennem lokalisere helt specifikt, hvor problemet ligger. Kloakmesteren leder et kamera ned i kloakken, som viser på en skærm om der er utætheder, slitage, rust, tilstopning eller andet galt med kloakken.

Skal din kloak have en tv-inspektion?

Hvis du mistænker at der er noget galt med kloakken, hjemme ved dig, kan det være en god idé at kontakte en autoriseret kloakmester. Hvis det er en dygtig kloakmester vil vedkommende vil hurtigt kunne vurdere om problemet kræver en tv-inspektion.

Spar penge med en Tv-inspektion

Selvom det som regel altid koster penge at få udført en tv-inspektion, kan der være mange penge at spare. 

Uanset hvor erfaren kloakmesteren, som kommer ud til dig er, kan han tage fejl af problemets omfang eller placering uden en tv-inspektion.

Ofte kræver en større renovering af et kloakrør at der skal udgraves i haven og carporten.

 I værste tilfælde er kloakmesteren nødsaget til at vælte en væg eller sokkel til huset, for at komme til. 

Hvis kloakmesteren har udført en tv-inspektion, vil han vide præcist hvor det er nødvendigt at grave. Du undgår derfor at risikere unødvendige udgravninger og derved et stort mandskabs- og timeforbrug.

Kontakt os her!


    Vil du have 3 uforpligtende tilbud?

    Her hos kloakkongen.dk kan vi tilbyde dig op til 3 uforpligtende tilbud fra tre forskellige kloakmestre i dit lokalområde, så slipper du selv for at foretage diverse opkald og alt besværet forbundet med det. Du vil i stedet modtage op til 3 tilbud inden for 48 timer, fra vores samarbejdspartnere. Herefter vælger du blot det tilbud som du finder bedst for din situation, det er nemmere for dig som kunde.