Hvorfor skal du anvende en autoriseret kloakmester?

Ved at anvende en autoriseret kloakmester vil alt kloakarbejde gennemføres i henhold til lovgivningen.

Det vil være en god ide jævnligt at få tjekket din kloak for at undgå rottebesøg, lugtgener og en tilstoppet kloak. I den forbindelse skal du henvende dig til en autoriseret kloakmester. En kloakmester kan hjælpe med flere forskellige slags kloakarbejde.

TV-inspektion

Har du problemer med din kloak, så vil det være en stor fordel at få udført en TV-inspektion. Til det anvendes et videokamera. Ved at anvende en TV-inspektion identificeres problemet med din kloak. En autoriseret kloakmester har det helt rette udstyr og ved lige præcis, hvad der skal til for at løse problemet. Er der opstået brud på kloakken, vil en TV-inspektion vise det specifikke sted, som skal repareres. Metoden vil derfor gøre arbejdet mere nøjagtigt, og du sikrer dig, at det rigtige kloakarbejde udføres.

Rottespærre

Har du mistanke om rottebesøg i din kloak, skal du straks kontakte en autoriseret kloakmester. Kun autoriserede kloakmestre må opsætte rottespærre i din boligs afløb. En rottespærre sikrer dig mod at få ”uventet gæster” op igennem toilettet. En autoriseret kloakmester vil efter installationen af en rottespærre udføre lovpligtige eftersyn af rottespærre. Det betyder, at kloakmesteren kommer ud og tjekker, at alt er som det skal være i din kloak. Måske er din kloak blevet utæt eller defekt. I dette tilfælde vil en kloakmester identificere hvor problemet er og udføre en reparation.

Kloakrensning

Er din kloak tilstoppet, skal der udføres en kloakrensning. I forbindelse med kloakrensning vil det i visse tilfælde blive nødvendigt med en slamsugning, for at løs dit kloakproblem.

En slamsugning spuler din kloak med vand og suger dernæst kloakken fri for slam. Kloakrensning og slamsugning er med til, at du undgår større skader på din kloak.

Tilbud på autoriserede kloakmestre

Ønsker du at få tjekket din kloak, og leder du efter en autoriseret kloakmester, så er du meget velkommen til at kontakte os. Kontakt os og modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud. Vi finder 3 kompetente kloakmestre som passer til lige netop din kloakopgave indenfor 48 timer.

Kontakt os her!