Strømpeforing

Strømpeforing er en alternativ og bedre løsning til at fikse revner eller utætheder i rør, faldstammer eller kloakker. Før i tiden når man skulle reparere eksempelvis en revne i et kloakrør, var det en omkostningsrig og besværlig affære. Da man var nødsaget til at grave selve røret op og herefter udskifte det.  Med strømpeforing kan arbejdet typisk klares på en enkelt dag og proceduren er langt mindre invasiv på ens bolig og grund. Få et tilbud på Strømpeforing ved at klikke herunder.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforing er en metode hvor man inde i det defekte rør støber et nyt rør ved hjælp af en strømpe.

Selve ”strømpe” materialet er af glasfiber, epoxy eller silikat som puttes ind i røret også pustes op, så det fylder hele rørets inderside. Efter man har fyldt strømpen op med dampe, så venter man blot på at den er hærdet, herefter har man så fået et nyt rør inden i det gamle, som holder helt tæt.
En strømpeforing er altså en nemmere metode for at reparere kloaknettet, uanset om det er i faldstammer, afløb eller kloakledninger. Det smarte ved en strømpeforing er at afhængigt af hvor skaden er henne på røret kan man enten foretage en strømpeforing af hele røret eller en punkt reparation. Punkt reparationen er hvor man kun reparere på lige præcis det område på røret hvor skaden er sket.

Hvad kræver en strømpeforing?

Der er tre ting der spiller ind, når man skal have lavet en strømpeforing. Først og fremmest er man nød til at afbryde forbindelsen til kloaknettet, så man kan foretage arbejde på røret. Det skal der selvfølgelig være i hele arbejdsperioden, heldigvis er det en kortere proces på cirka en dags tid. Anden ting man skal have for øje er, at mens hærdnings proceduren er i gang, bruges der dampe til at udfylde røret som lugter lidt.
Derudover kan der være dårligere tilgang til enten indkørsel eller låge afhængigt af hvor røret befinder sig. Er kloakken placeret i indkørslen eller ude foran ved vejen, kan der være spærret for adgang af køretøjer. Endeligt vil kloakken selvfølgelig være ude af drift mens arbejdet er i gang.

Hvad koster strømpeforing?

En strømpeforings pris afhænger af hvad der skal fores. Derfor kan man ikke sætte en fastpris på hvad det koster at få udført proceduren da det kommer helt an på opgavens omfang altså om røret er langt eller kort, er det et tykt eller tyndt rør, så mange faktorer spiller ind og er med til at påvirke prisen. Derfor vil det være bedst at få en autoriseret kloakmester ud som kan bese opgaven og derved komme med en mere konkret pris på præcis den opgave du skal have ordnet.

Kontakt os her!


  Hvorfor vælge en strømpeforing?

  En strømpeforing er den absolut billigste løsning for at reparere utætheder eller revner i ens kloakrør. Derudover er det en hurtigt proces så, man slipper for flere dages arbejde hvor håndværkere render rundt og laver invasive tiltag på ens bolig eller grund. Da en strømpeforing er den nemmeste og mindst generende måde at reparere det på. Det betyder altså at man slipper for en masse rod og gener ved at vælge en strømpeforings løsning, kontra at man vælger at udskifte røret fuldstændigt.

   

   

  Dette betyder altså at en strømpeforing er klart den billigste og bedste investering, da selve foringen er langt mindre kompliceret end de andre alternativer. Samtidig holder en strømpeforing i mange år og fungere ligeså godt som en komplet udskiftning af røret, men med langt lavere omkostninger. Da man slipper for opgravning og nedbrydning af det gamle rør, samt reetablering af helt nyt rør.

  Hvordan er proceduren for en strømpeforing?

  Her kan du få et overblik over en generel fremgangsmåde når man skal udføre en strømpeforing på et rør.

  • Røret inspiceres og klargøres (ofte via TV-inspektion)
  • Røret rengøres evt. med spuleudstyr
  • Strømpen gøres klar
  • Herefter indsættes strømpen i røret
  • Strømpen kontrolleres om den er rigtigt opsat
  • Efterfølgende bliver strømpen pustet op under hele hærdningsperioden
  • Strømpen afskæres bagefter i begge ender, så der er friløb igen
  • Endelig inspektion og kontrol af røret.

  Vil du have 3 uforpligtende tilbud?

  Her hos kloakkongen.dk kan vi tilbyde dig op til 3 uforpligtende tilbud fra tre forskellige kloakmestre i dit lokalområde, så slipper du selv for at foretage diverse opkald og alt besværet forbundet med det. Du vil i stedet modtage op til 3 tilbud inden for 48 timer, fra vores samarbejdspartnere. Herefter vælger du blot det tilbud som du finder bedst for din situation, det er nemmere for dig som kunde.