Rensning af faldstammer

Oplever du problemer med kloakken? Er den stoppet til?

Så kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden og modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på slamsugning, fra erfarne og dygtige kloakmestre.

Hvad er en faldstamme og hvorfor er det vigtigt?

En faldstamme, er et lodret afløbsrør, som sikrer, at alt spildevand løber sikkert og ordentlig igennem afløbet. Faldstammer findes oftest i etageejendomme og boliger, der har flere planer.

Faldstammen er vigtig, da den transporterer spildevand fra vask, bad, toilet mm. Rørerne er solide, og skal helst kunne holde mange år frem i tiden, dog kan du selv vedligeholde din faldstamme, så du undgår at kontakte en håndværker.

Vedligeholdelse af faldstammer – Hvordan gør jeg?

kloakservice på forstoppelser

En faldstamme kan nemt blive stoppet til, hvis ikke du vedligeholder dem. Vi har samlet nogle gode råd, til hvordan du holder din faldstamme sund og rask.

Rens hånd- og køkkenvask
Lugter dine vaske, er det en god ide at rense dem vha. kogende vand. Brug helst ikke andre kemikalier såsom afløbsrens og klorin, da de er stærkt ætsende.
Rens gulvafløb en gang om måneden
Undgå sæbe- og hårrester. Rens gulvafløbet en gang om måneden, det kan forebygge forstoppelse, og mindste risikoen for dårlig lugt fra bakterier. Dette gælder dog primært afløb som bruges hyppigt.
Hold andre afløb fugtige
Afløb som ikke bliver brugt dagligt, kan tørre ud. Derfor er det vigtigt at holde dem fugtige.
Undgå at hælde fedt i vasken
Evt. tag et stykke køkkenrulle og tør fedtet af, så fedtet ikke havner i afløbene. Smid derefter papiret i skraldespanden og vask panden.
Brug ikke toilettet som skraldespand
Det er kun toiletpapir, som hører til i toilettet. Ting som f.eks. bleer, hår og lignende hører til i skraldespanden.

Professionel rensning af faldstammer

En faldstamme har normalt en levetid på 70-90 år, men kan dog have brug for en rensning, renovering eller en komplet udskiftning. Trænger din faldstamme til en udskiftning, så vil den typisk larme meget, og du vil kunne se emaljen er i stykker.
Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du skal have udskiftet din faldstamme. Derfor kan en rensning af faldstamme være meget nyttig, da en faldstamme kan være tilstoppet og blot kræver en rensning.

Få 3 gratis tilbud i dag!

Udfyld kontaktformularen og modtag 3 gode tilbud fra autoriserede kloakmestre. Lige meget hvor i landet du befinder dig, har vi kloakmestre klar til at varetage netop din opgave.