Ny kloak

Skal du have lavet ny kloak? Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rigtige kloakmester, som kan yde et ordentligt stykke arbejde. Hos kloakkongen anbefaler vi kun kvalificerede kloakmestre, der kan håndtere lige præcis din opgave. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud fra vores samarbejdspartnere.

En kompetent kloakmester du kan stole på

Når en ny kloak skal bygges, er det ekstremt vigtigt, at det bliver gjort korrekt. En kloak er ikke bare et objekt, du kan tage frem, når først den er bygget og installeret. Den ligger gemt, hvilket gør det sværere at kontrollerer og tjekke for fejl. Derfor skal du kunne sætte ansvaret over på en kloakmester, som kan tjekke, om kloaksystemet fungerer effektivt og stabilt. Her hos kloakkongen kigger vi efter forskellige værdier, du skal forholde dig til, for at sikre en pålidelig og troværdig kloakmester, der kan bygge en ny kloak.

Erfaring – Erfaring er som regel den første værdi du skal forholde dig til, når du leder efter en kloakmester. Med mange års erfaring indikerer, at kloakmesteren har de rette kompetencer og redskaber til at yde et tilfredsstillende arbejde af høj kvalitet.

Moderne tilgang – En moderne tilgang til kloakerhvervet tyder på at firmaet forbedrer sig løbende. De er åbne overfor nye metoder, teknikker og teknologiske maskiner, der kan effektivisere arbejdet, uden at gå ned på kvaliteten.

Fokus på kunden – Når et firma har forstand på den personlige service og fører en tæt dialog mellem dem og kunden, udviser de pålidelighed. Med en tæt dialog og personlig service, resulterer det i et tilfredsstillende stykke arbejde, da der sættes fokus på kundens behov og ønsker.   

Garanti – Med en garanti sikrer at du som kunde har et sikkerhedsnet, hvis det skulle gå hen og gå galt. Firmaet vil derfor gerne sørge for at resultatet lever op til dine forventninger, så du får lavet en ny kloak, der fungerer optimalt.

 

Serviceydelser

Står du med et kloakprojekt, der kræver en ny kloak? Her er nogle af de overordnet serviceydelser, du måske leder efter, og som vi kan hjælpe dig med at finde. Vi tilbyder service til både privat og erhverv.  

  • Ny kloakering af hus

  • Ny kloak til tilbygning

  • Kloakering til nybyggeri

  • Ny kloak til badeværelse eller køkken

Er dit kloakprojekt ikke inkluderet i vores serviceoversigt, så frygt ej. Vores autoriserede samarbejdspartnere håndterer samtlige serviceydelser, uanset størrelsen og hvor indviklet opgaven nu må være. Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige kloaksystemer og hvad en kloakmester skal kunne, så gå ind på Furesø kloak og beton. De har 20 års erfaring i branchen og kan med sikkerhed hjælpe dig med dit byggeprojekt af en ny kloak.   

 
 

Et perfekt resultat

Hvilket kloaksystem vi være optimalt for dig? Et kloaksystem kan indeholde flere forskellige funktioner, som kan hjælpe dig med de problemer, du måske vil kunne møde. Derfor er det vigtigt at gå ind i en dybdegående samtale med kloakfirmaet. Skal der bygges en ny kloak til en gårdrenovering, kan det være smart at overveje et rottebekæmpelsessystem. Det et system der sørger for Rotterne ikke kravler op igennem kloakken. Derudover skal der overveje hvilket system, der vil være mest funktionelt at bruge i forhold til din situation.

Skal der benyttes en spildevandsrensning, eller er der behov for et nedsivningsanlæg. Vores kloakmestre sørger for du får den rette vejledning og rådgivning, så du får opfyldt dine behov og ønsker.   

Mangler du en kloakmester til noget arbejde i det private.

Hvad koster en kloakservice?

Det er svært at give en eksakt pris på hvad en kloakservice koster, det kommer an på hvad du skal have serviceret, samt opgavens omfang. Så hvis du kunne tænke dig at få op til 3 uforpligtende tilbud på kloakservice kan du tilmelde dig her. Så bestræber vi os på at du har tilbuddene i din besiddelse indenfor 48 timer.